OVER CHEF, THE BURGER & LOUNGE COMPANY

In onze burger & lounge kun je hamburgers eten zonder je daarna schuldig te voelen. Er worden namelijk hamburgers gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten. Geen geur-, kleur-, en smaakstoffen, maar verse groenten, geselecteerde kruiden en echt goed vlees.

Daarnaast zijn wij de perfecte tent voor een heerlijk wijntje, goede kop koffie, een speciaalbiertje of kies één van onze cocktails die de burgers perfect complimenteren.

Op de begane grond in de Kinepolis bioscoop kun je rustig de tijd nemen om je hamburger uit te kiezen. Wij zijn de plek voor hippe bioscoopbezoekers, studenten die een bodem leggen voor een stapavond, Fc Twente supporters tijdens Match-day, gezinnen die op zoek zijn naar goed eten en stellen tijdens een avond uit. Chef Burgers & Lounge is een zaak die de standaard burgertent ruim overstijgt.

Wat Chef Burgers & Lounge extra speciaal maakt, is dat onze malse en heerlijke burgers worden gemaakt van het oudste, oer hollands runderras “Lakenvelder” een ras dat is uitgeroepen tot lekkerste rundvlees van Nederland! Het vlees van een “Lakenvelder” is fijn van structuur en bijzonder mals.

Door de goede verhoudingen tussen vlees, vet en beenderen, is het vlees geliefd bij een ieder die van lekker en goed vlees houdt. Nadat de koe geslacht is, wordt het vlees eerst 14 dagen gerijpt. Het vlees wordt daarna luchtdicht verpakt en na 14 dagen diepkoeling wordt het prachtig gerijpte vlees geportioneerd. De lange en gecontroleerde rijping geeft het vlees zijn heerlijk malse karakter, wat resulteert in de lekkerste burgers.

welcome@chefburgersenlounge.nl | Colosseum 68, 7521 PT Enschede | Telefoon: 053 850 47 59 Logo Grolsch